Raymarine Dragonfly 5 Pro, Chirp, Downvision, Sonar, Wifi, GPS + transducer

€ 379,00

Raymarine Dragonfly 5 Pro, Chirp, Downvision, Sonar, Wifi, GPS + transducer

Superieure viselektronica gemaakt door Raymarine ongelooflijk eenvoudig.

Verander uw onderwaterbeeld en vang meer vis met de Dragonfly 5 CHIRP DownVision ™ breedspectrumtechnologie. Identificeer eenvoudig onderwatervissen en -structuren met sonarafbeeldingen van fotokwaliteit. Het weerbestendige HD-kleurendisplay van Dragonfly geeft je een scherp beeld vanuit elke hoek. Schakel over naar een slimmer type sonar met Dragonfly.

Aantal
In Stock

Het Dragonfly-verschil.

Dragonfly maakt een sprong in de toekomst van sonar met CHIRP breedspectrumtechnologie. Met CHIRP met breed spectrum worden meer sonarsignalen in het water overgedragen, waardoor Dragonfly meer details kan zien, meer vis kan volgen en de structuur met een ongeëvenaarde helderheid kan weergeven.

CHIRP Downvision ™ - Simpelweg de beste sonar voor afbeeldingen.

CHIRP DownVision ™ zal uw onderwaterzicht veranderen door ongelooflijk heldere sonarbeelden van fotokwaliteit. De CHIRP DownVision ™ van Dragonfly overtreft gewone beeldsonars met superieure penetratie in diep water tot 180 m (600 ft) en betrouwbare bodemtracering bij hoge snelheid.

Maak verbinding en deel draadloos.

Dragonfly PRO-modellen hebben ingebouwde WiFi. Vissers kunnen Dragonfly-sonargegevens naar hun smartphone of tablet sturen met de Raymarine Wi-Fish ™ mobiele app. De mobiele Wi-Fish-app brengt niet alleen het Dragonfly-sonarbeeld letterlijk binnen handbereik, maar je kunt ook sonarbeelden terugspoelen en vastleggen om ze online met vrienden te delen.

De beste kaarten.

De Dragonfly-modellen met ingebouwde GPS bieden u de keuze tussen Navionics, C-MAP by Jeppesen of Raymarine LightHouse compatibele kaarten

Superieure sonar.

In tegenstelling tot conventionele beeldsonars die bij elke puls een enkele frequentie uitzenden, maakt de Downvision-sonar gebruik van CHIRP-technologie om tegelijkertijd over een breed spectrum van sonarfrequenties te verzenden - levensechte sonarbeelden met een veel hogere resolutie zijn het resultaat.

Dubbelkanaals CHIRP.

CHIRP DownVision ™ plus een visdetectiekanaal aangedreven door CHIRP voor conventionele sonarbeelden. De sonar met twee kanalen is beschikbaar op alle Dragonfly-modellen behalve de Dragonfly 4DV.

Kan overal worden gemonteerd.

Het compacte kogelkoppelingssysteem maakt de installatie van het systeem eenvoudig. De houder is eenvoudig te upgraden naar universele kogelkoppelingssystemen.

D5pro