Garmin Echomap 92SV CHIRP kaartplotter / fishfinder met GT52HW spiegeltransducer

€ 1.199,00

De Garmin Echomap CHIRP 92SV kaartplotter - fishfinder combo spingt in het oog door het fantastische 9 Inch grote scherm. (19,8 cm x 11,2 cm; 22,75 cm)
Het scherm van de Echomap 92SV is in zonlicht uitstekend afleesbaar en door de grote gaat geen detail verloren. 

Aantal
In Stock

Deze variant van de 92SV wordt geleverd inclusief een zeer geavanceerde GT52-HW spiegeltransducer.
Naast de traditionele weergave beschikt deze transducer over CHIP functionaliteit, DownVu (ook wel Clearvu genoemd) en SideVu.
Een zeer uitgebreide transducer die bijna fotografische onderwaterbeelden naar uw kaartplotter - fishfinder stuurt.
Objecten worden scherp afgetekend en geen vis kan zich meer verschuilen voor deze geavanceerde sonar en transducer technologie!

Omdat tegenwoordig kaartplotters en fishfinders in staat zijn steeds meer informatie te laten zien geeft een groter scherm vaak ook meer gebruiksgemak.
Wie de 92SV voornamelijk wil gaan gebruiken als kaartplotter zal zeker veel plezier krijgen van het grote scherm.
De knopbediening maakt het mogelijk om ook met handschoenen aan de 92SV te bedienen.
Een wereldwijde basiskaart is standaard geinstalleerd, maar wil u in de praktijk gewoon de waterkaart van bijvoorbeeld Nederland zien dan is een Garmin Bluechart waterkaart onmisbaar. 

Schaft u een Bluechart G2 VISION kaart aan, dan heeft u tevens de beschikking over een handige functie: Garmin Auto Guidance. Dit systeem stippelt voor u de beste route uit van A naar B, rekening houdend met vaarwegen, dieptes en brughoogtes en werkt alleen in combinatie met een G2 VISION type waterkaart.
Dit systeem is overigens ook te vinden op kleinere modellen.
|
Omdat de Echomap 92SV beschikt over NMEA 0183 en NMEA 2000 is deze kaartplotter - fishfinder combo ook op te nemen in een NMEA netwerk.
Tevens kunt u wanneer de 92SV opgenomen is in een NMEA 2000 Netwerk ook een NMEA transducer aansluiten. Deze geven alleen kale data weer zoals diepte en temperatuur. Dit kan een handige optie zijn waneer u wel van het grote scherm wilt profiteren en ook alleen uw diepte wilt zien.

Voor sportvissers is de  Garmin Echomap CHIRP 92SV een fantasische fiushfinder! Want naast de standaard CHIRP en Downvu sonar beschikt deze kaartplotter fishfinder ook ovver SideVu. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen onder uw boot scant maar ook de zijkanten in beeld brengt!
Hiervoor is wel een speciale transducer nodig. De 92SV is ook verkrijgbaar in een set waarbij er een speigeltransducer word meegeleverd.

Wilt u een door de huid transducer (Thru Hull) Dan is het handiger om de uitvoering te bestellen zonder transducer.
Vervolgens kunt u via een voordeelbundel snel en eenvoudig een Thru hull die geschikt is voor de 92SV mee bestellen.

De92SV is eenvoudig te monteren en wordt geleverd met een "quick release" beugel maar is ook verzonken in te bouwen. De Quick release beugel zorgt ervoor dat u in 1 "klik" de kaartplotter uit de houder kunt verwijderen en mee naar huis nemen. In de doos vind u alles waarmee de 72SV te installeren is.
De Echomap CHIRP 92 SV heeft een buitenmaat van 28,8 cm x 16,3 cm x 5,1 cm (LxHxD)

De ingebouwde 5Hz GPS en GLONASS ontvanger geeft een vloeiender beeld omdat 5x per seconde uw positie wordt bijgewerkt. Dit zorgt voor een zeer vloeiende weergave. Snel en eenvoudig zijn tot aan 5000 waypoints te plaatsen, zo vindt u uw geheime visstek, aanlegplaats snel terug!

Uiteraard ondersteund de Garmin Echomap 92SV Fusion Link. Hiermee is optionele Fusion audio te bedienen vanaf het scherm van deze kaartplotter.
Ook handig is dat de 92 SV ondersteuning biedt voor zowel NMEA 0183 en NMEA 2000 waarmee deze plotter opgenomen kan worden in een NMEA netwerk.
Een Radar word niet ondersteund door de 92SV.

Wie op zoek is naar een kaartplotter - Fishfinder combo met fantastische detaillering in het onderwaterbeeld, een groot helder scherm, makkelijk mee te nemen koopt een Garmin 92 SV. Bovendien in deze opzet met spiegeltransducer "Plug and Play"! Het is de keuze van professionals!

sv92 gt52